Werken voor Adidas, 3 dagen.

De afgelopen 3 dagen heb ik mogen werken voor Adidas. Deze hadden een event in Zaandam. 1600 ‘Adidas’mensen vanuit Europa waren deze week te gast op dit speciale evenement in Zaandam. Dat mochten we begeleiden samen met heel veel meiden, wel 120 personen, wat een gezelligheid! En na afloop mochten we de kleding en supermooie en leuke Adidas sneakers houden! Jullie lezen het goed, ik was ingeboekt als hostess! Ik heb 3 ontzettend leuke dagen gehad. Veel mensen leren kennen en ontzettend leuk om te doen. adidas-zaandam

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>