Bedrijfsfilm opnames voor Florys!

Afgelopen woensdag was het zover, al vroeg in de auto naar s’Gravenzande. Voor de opnames voor een interne bedrijfsfilm voor Florys. Fryske Sûkerbôle mee, dat ik vaak meeneem. Deze opnames werden gemaakt door Redrum Bureau uit Ede. Een erg leuke en gezellige crew! Er werd gefilmd op een lokatie met bloemenkassen. Wat een prachtige planten groeiden daar. Ik was de secretaresse in het geheel. Leuk om te doen en te mogen meemaken! Prachtig warm zomers weer was het. Nadien naar Hoek van Holland wezen hardlopen, zie Run & Healthy blog.

Superleuk deze opdracht tussen de bloemen!

Superleuk deze opdracht tussen de bloemen!

img_6810

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>