Fotografie Stateshop

Afgelopen 10 mei was ik model voor kleding van de Stateshop! De fotografie opnames waren in Oldenzaal. En later op de dag gingen we buiten verder, vlakbij de Duitse grens. Het was prachtig zonnig weer! Ik heb genoten van deze dag, en de samenwerking met John en Angelique was fantastisch! Alles hadden zij goed voor elkaar, ik kan het goed met ze vinden en daardoor gingen de opnames vlot en soepel. Gemoedelijk! En de foto’s die ik later al op de website zag zijn erg mooi! Hierbij een paar resultaten. En natuurlijk daarna even over de grens in Duitsland hardlopen meer op run&healthy

voor website Stateshop

voor website Stateshop

voor website Stateshop

voor website Stateshop

 

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>