Mar•Athon rond Sneek en Meer 42,195 km,zaterdagavond 24 juni 19 uur!

Mar•Athon rond Sneek en Meer! Yeahoo!! Ik haw it gewoan wer flikt! Op syn Frysk sein!

Hardlopen door oa mijn gemeente. Ik wilde weg met finishlijn 3 uur 43 min (PR ligt op 3:44) en de gedachte indien dit niet lukt dan erg graag binnen de 4 uren! De hele dag regen en harde wind, was het savonds tijdens de start 19 uur toch nog droog! Samen met Wendelin gestart! Op 3:43uur hardlopen en dit hield ik een mooie poos vol. Zelfs tot 28km daar mooi onder op 3uur 40. Tot 28 km was ik 6e vrouw. Wendelin en ik liepen nog wel bijelkaar in de buurt. Maar na de brug van Irnsum kregen we fikse tegenwind. Je loopt dan langs het Prinses Margrietkanaal richting haven het Sneekerhof, alles met tegenwind. De wind zou later op de avond afnemen, maar nam juist toe. Dus fors verlies in tijd. Maar het is niet erg. Afijn bij 34km had Wendelin het gat gedicht en liepen we weer samen. Jetze stond als toeschouwer langs de kant maar besloot een paar kilometer mee te hardlopen. Zo liepen we samen een poosje. Bij 38km liepen Wendelin en ik nog steeds fijn samen, en besloten met samen gestart te zijn ook samen te finishen! Zoals we destijds ook deden met de marathon in New York 2015!! Er waren zoveel bekenden langs de kant!! Super dat geeft zo’n goed gevoel! Prachtig! Mijn gezin, familie en vrienden langs de lijn om mij te voorzien van drinken. Ik ben supertevreden! Wendelin en ik ‘gewoon even’ na onze Ultramarathon Two Oceans in Kaapstad 56km op 15 april, nu deze hele marathon op 24 juni erachter aan! S’avonds 22:52:12 uur binnen! Tijd 03:52:12! Superblij! Terwijl ik half januari mijn scheenbeen nog voor 2/3 gescheurd had. Vanaf maart jl weer kunnen opbouwen van 0 tot 45km duurloop en een week later was dan de Ultra in Kaapstad 15 april 56km zover. En 3 weken daarna weer gestart met deze opbouw tot 38km en nu deze marathon! Ik ben trots! Ik hardloop sinds 2013 en daarbij al vele officiële lopen gedaan. Zelfs eens 15 halve marathons in een jaar. In 2014 was dit mijn eerste hele marathon. Nu precies 3 jaar later na mijn 1e marathon. Inmiddels 6 marathons en 1 ultra marathon verder. img_8949 img_8935  img_8950

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>