Hardlopen in Naarden!

Yesss een bloemetje hardlopen in Naarden. Ik zag dit eens bij een ander, als route in een sportapp op mijn iPhone. En ik werd enthousiast. Maar ja ik woon hier niet in de buurt. Ik besloot wanneer ik daar eens ben, ik dit ook ga doen! Hoe leuk is het dat je achteraf in je loopprogramma een vormpje, in dit geval een bloemetje, bent wezen hardlopen! Vandaag was ik dan hier in de buurt. En hoe simpel het ook klinkt ik word er gewoon blij van! Route in Naarden

De route in de vorm van een bloem!

De route in de vorm van een bloem!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>