Kwekkeboom Oven Luxe Croquetjes uitgebracht!

Het heeft even geduurd, ikzelf had de tv-commercial hier al weken digitaal thuis. Maar het is vanzelfsprekend dat je de commercial niet zelf online uitbrengt. Maar wacht tot wanneer de opdrachtgever dit zelf gaat doen! Maar nadat men deze tv-commercial al een aantal weken op tv zag verschijnen in diverse reclameblokken op tv. Te zien bij de NPO1, 2, en 3, maar ook RTL4, 5, 6, 7 en 8 en SBS6. Is dan nu ook eindelijk de tv commercial van Kwekkeboom online op het World Wide Web! En kan en mag ik het nu met jullie delen! Ik ben hier de dochter, die met mijn man(acteur) en mijn kinderen(ook acteurs) bij mijn ouders(acteurs) op visite gaan! Bekijk de tv-commercial.

Kwekkeboom

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>