1e winterloop AV Horror Sneek

Vandaag stond de 1e winterloop 8,9 km op programma. En hoewel mijn benen zo sterk als een paard voelen, wat? Mijn hele lichaam! Wil ik niet knallen! Met 3 weken dan mag ik knallen. Maar vanmorgen niet! De start afgesproken met mijzelf alles op 5min de km. Zeker met die wind. Maar het liep heerlijk en gemoedelijk en ik tikte de eerste 3 kilometers zonder op max te hardlopen onder de 5 min aan.
Ik hardliep alleen, maar zag 2 voor mij en ik haakte aan en achter mij haakten ook aan, daar gingen we, met hoeveel we waren weet ik niet, ik keek niet achterom, de bocht om, en ik maakte mij los van de groep samen met nog een man, en dat met tegenwind. En het ging goed, ik hardliep niet op mn max. Maar de ander hield dit niet vol, ik haalde nog weer anderen in, en in de laatste km werd ik nog ingehaald.
Ik hardliep nog steeds goed, de laatste 200 meter wel een versnelling en toen toen de finish 43:02 gemidd. 4:53/km. Niet geknald, niet kapot of moe.

De Winterlopen van AV Horror uit Sneek bestaan uit 4 lopen! Elke maand 1, november, december, januari, februari. Alleen die van november is een week eerder vanwege de Berenloop begin nov. Iedereen mag meedoen, elke keer dezelfde afstand en hetzelfde parcours.

Volgende week de Berenloop, welke ik ook niet ga knallen, het kruit bewaar ik voor 19 november Eviva Espana mijn marathon Valencia

1e winterloop AV Horror