Casting nieuwe tv commercial Amsterdam

Vandaag had ik een erg leuke casting voor een nieuwe tv commercial weer midden in Amsterdam. Vlakbij Artis! Wat waren we met veel vrouwen. Dit vond ik zelf wat wat overdreven, in de kleine tijd dat ik er was, waren we al met ons tienen. En dit ging bijna heel de dag zo door. Met zoveel verschillende vrouwen kun je voorjezlef hier wel op uitmaken dat ze niet precies weten wat ze zoeken. Is het een donkere vrouw, of blonde, of roodharig, getinte vrouw, of juist toch blank. We waren hier met veel verschillende vrouwen. Toch vind ik het altijd erg leuk, ik kijk goed om mij heen. Hoe gedraagt iedereen zich. Kan ik er wat van leren. Kortom ook van dit soort castings steek ik altijd veel op. Nu maar  afwachten en duimen of ik degene ben die men kiest. Ik heb het gevoel omdat het een wintertijd commercial betreft, dat men dan gauw kiest voor iemand met donker haar of roodbruin haar. Om een huiselijke winterse sfeer te creëren. En dan past die kleur naar mijn idee beter dan blond.

Onderweg naar Amsterdam