Hardlopen na acteerwerk voor Endemol in IJmuiden!

Vandaag acteerwerk voor Endemol bij Driehuis in de buurt.Dit was geslaagd en superleuk! Nadien even hardlopen in IJmuiden. Sneaky omkleden in de auto op het parkeerterrein Heerenduinen. En hup! Bbbrr het waaide aardig in de namiddag, en het was best wel frisjes, en nu en dan een regendrup. Ik had alleen een hemdje mee Bbrr. Op naar het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Eerst langs de rand en toen ergens een straatje rechts in, bleek, ik hardliep regelrecht naar begraafplaats Duinhof. Deze weg blijkt doodlopend te zijn. Uhm Ik hoopte nog op een paadje om zo in het park te komen maar nee, dood…lopend. Aangezien ik dit nog niet van plan was, gekeerd, nee niet het hoekje om en weer terug. Daarna stukje fietspad genomen aan de Waterloolaan en zo m’n korte funrun van 5km gemaakt. Top!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>