3e Winterloop AV Horror

Vandaag stond de 3e winterloop 8,9 km in Sneek op programma. (de vorigen waren zondag 3 dec & zondag 29 okt jl)
Afgelopen okt. moest ik mn kruit bewaren voor Valencia. En liep ik 43 min. 3 dec liep ik 42:13min. Vorig jaar januari liep ik hier mn PR op de loop 41:26 min. Maar ik wist dat een nieuw PR er nog niet in zou zitten. Ik hoopte wel op rond de 41:50min.

Als je het sponsor T-shirt draagt tijdens de wedstrijd maak je kans op mooie prijzen bij een sportzaak.
Dus het t-shirt over mn shirt met lange mouwen heen. Was niet verkeerd met deze kou! Bbrrr fris! Het was 1 graad.

De start afgesproken met Jappie die zou mij hazen. Maar dit ging sneller in de eerste km dan dat ik kon met tegenwind. 4:40/km lag het tempo.. De 2e km ging goed, tempo minder 4:51/km en de 3e km nog minder 5:01/km. Ik kon het tempo ook niet goed vinden, en vond het ook wel prima. Ik moest wel behoorlijk sneller willen lopen wilde ik toch in de buurt van een PR op deze loop komen. En dat zat er niet in, dat wist ik al. Tegen Jappie zei ik je mag wel sneller gaan voor jezelf ik red mij wel. Maar Jappie bleef gewoon.
En toen eindelijk de wind in de rug. De 3e 4:37/km, 4e 4:40/km, 5e 4:43/km 6e 4:45/km 7e 4:51/km en 8e 4:41/km maar het was net niet meer snel genoeg om onder de 42min te blijven, de finish? Was ik nog net in 41 min? Nee 42:02min. Ach jammer. Meer zat er niet in. Tevreden ben ik wel! Ik ben 7e van de vrouwen 88 vrouwen! 4 februari is de volgende winterloop!
Alleen dan kan ik niet! Haha dus in oktober weer nieuwe kansen

Kreeg een prachtige foto van Conny Reijntjes, haar vriendin Henny Jillings maakte deze! Prachtig!

3e winterloop