5 jaar hardlopen 12 febr. 2013-2018

❤️Ik hou van hardlopen al 5 jaar!!!!! ❤️

 

Wauw! Vandaag heb ik mn 5 jarig lustrum als hardloopster! Dit moest natuurlijk even gevierd worden met een loopje van 5km en gemiddeld op 5min/km, maar dit is mislukt…🙄 het ging net iets sneller. 🙃

Maar vooral vieren met gebak! 🍰

5️⃣ jaar zijn we verder..

Waarin veel loopjes geweest zijn en vele kilometers aan hardlopen.

8 marathons inmiddels  … Ik weet niet hoeveel halve marathons, maar echt heel veel. Officiële lopen en halve & marathons in het buitenland waren, de buitenlandse marathons; New York, Barcelona, Valencia, en mijn Ultramarathon van 56km in Kaapstad. Kortere afstanden waren de 16km Bosporusbridge van Azië naar Europa in Istanbul. De halve marathon van Brussel, en de halve marathon op eiland Formentera (naast Ibiza) en de 25km van Berlijn!

Door vakanties liep ik oa in Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Turkije, Azië, Zuid-Afrika, Verenigde Staten.

Gemiddeld hardloop ik zo’n 2000 km per jaar.

Ik kan mij geen leven zonder hardlopen meer voorstellen. Ik haal zoveel energie uit mijn hardlopen, ik bruis, ik straal!

Mijn liefde voor hardlopen gaat veel verder dan hardlopen, want mijn hardloopliefde zit heel diep. Wat heeft hardlopen van mij een ontzettend sportief blij mens gemaakt!  Ik geniet zo van hardlopen! Wat maakt hardlopen gelukkig!

Ik ben mijzelf zo dankbaar dat ik de hardlopers op 12 februari 2013 voor het eerst heb aangetrokken. Ik hoop dat er voor mij nog vele (buitenlandse) loopjes komen. Want ik ben nog lang niet uitgelopen.