modellenwerk en hardlopen op de Ginkelse Heide

Vandaag modellenwerk, binnen een uur was de shoot klaar! En ik kreeg een leuk adres om te hardlopen. Ik reed weer terug en kwam er dan in de buurt langs. In Ede was het! Tegenover Pannenkoekenhuis de Langenberg is een prachtig heide gebied.  Ik denk de Ginkelse Heide dat het hier heet. Maar dit weet vast 1 van jullie wel
Hup ok, daar ben ik net 7km wezen hardlopen. Ik word altijd van dit soort leuke routes zo blij! Zo simpel, schoenen aan en vrijheid! Genieten!! Wat een heerlijk gevoel!
Pppfff wat was het warm zeg! 27 gr. Maar wat is het er mooi! Prachtig wat een mooie vlakte, prachtig gebied! Super, heerlijk genoten!
Ik heb er een beetje interval van gemaakt. Op de mulle zandpaden de langzamere kilometers en op betonpad de snellere kilometers. Afijn ik was voor 4 uren ingeboekt. Maar nu stuur ik binnen die 4 uren incl hardlopen alweer naar Fryslân!